Husdjurstekniker till Rådgivarna i Sjuhärad

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom naturbruk? Nu har du chansen att börja jobba som husdjurstekniker hos Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För.. Om du vill arbeta heltid hos Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För., har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Tranemo då det är tjänsteorten. Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För. söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som husdjurstekniker. De har just nu ett ledigt jobb som husdjurstekniker som kan vara av intresse för dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som husdjurstekniker hos Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För. är måndag den femtonde juli 2024.


Jobbannons

Vill du bli del av vårt teknikerteam? Om du brinner för att jobba med kor och trivs med att möta lantbrukare i deras vardag, då är detta jobb för dig!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med erfarna husdjurstekniker och husdjursrådgivare. I tjänsten ingår i förstahand seminering, dräktighetsundersökning, vaccinering och avhorning av nötkreatur. Du kommer att arbeta nära våra lantbrukskunder och genom ditt servicearbete arbeta tillsammans med husdjurstekniker och husdjursrådgivare runt våra kunder för att utveckla deras företag. Vi utför tjänsterna de flesta dagar på året, så helgtjänst förekommer.

Om dig

Du behöver ha utbildning inom lantbruk, erfarenhet av att jobba med kor och god datorkunskap. Det är meriterande om du har en husdjursteknikerutbildning eller seminvana. Vi ser gärna att du vill vara med att utveckla rollen som husdjurstekniker för att möta framtidens behov från lantbrukarna. Som person har du lätt för att samarbeta och vinna kollegors och kunder förtroende.

Vi erbjuder

Vi har en bred verksamhet inom ekonomi, växtodling, skog och animalieproduktion i Rådgivarna. Vi har ett nära samarbete med Hushållningssällskapet Sjuhärad där det bedrivs forskning, försöksverksamhet och, genom Strömma Naturbrukscentrum, gymnasieutbildning. Huvudkontoret finns på Landsbygdens Rådgivningscentrum i Länghem några mil från Borås. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med engagerade kollegor och korta beslutsvägar. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Ulricehamn.

Kvalifikationer

Du behöver ha korrekt färgseende, B-körkort och tillgång till bil.

Ansökan

Ansökan ska vara inne senast 15 juli och skickas till hans.palmqvist@radgivarna.nu

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRådgivarna i Sjuhärad Ek. För.
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7645004222
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHusdjurstekniker
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För. söker en person till denna tjänst som husdjurstekniker med placerings i Tranemo. Om det låter intressant att arbeta som husdjurstekniker hos Rådgivarna i Sjuhärad Ek. För. skickar du in din ansökan senast 2024-07-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Traktor och maskinförare till lantbruk

FPP Flexibel Personalpartner AB söker en person till tjänsten som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk i Linköping.

2024-05-22

Mer info

Underkonsulter: Revisorer inom lantbruk till Södra Sverige

Kiwa Sweden AB söker två personer till tjänsten som lantbruksinspektor i Norrköping.

2024-06-03

Mer info

Grönyteskötare till uppdrag i Kävlinge

JKS Sverige AB söker tre personer till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Kävlinge.

2024-03-19

Mer info