Marktekniker

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du intresserad av att jobba inom naturbruk? Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge söker just nu efter en parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på heltid där Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge letar efter någon under 6 månader eller längre.

Om du redan bor i närheten av Haninge, är det här din chans att söka ett spännande jobb Företaget Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge är onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en ny kollega!

Är du strukturerad, flexibel och kommunikativ och som värderar service högt? Då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision om att skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i vår driftavdelning  tillsammans med ett tjugotal kollegor som jobbar med driftteknisk förvaltning, dvs tekniska installationer och optimering av fastigheternas tekniska drift såsom värme, ventilation, kyla samt förbrukningsmedia.

Avdelningen ansvarar även för skötseln av grön- och hårdgjord yta på Tornbergets fastighetsmark.

Dina arbetsuppgifter

Ansvara och följa upp att Tornbergets fastigheters hela utemiljö upprätthåller avtalad kvalité i utförandet med ramavtalade leverantörer. 

Hantera dagliga frågor internt och externt samt avvikelser med kompetens för drift, underhåll, reparationer och mindre anläggningsarbeten i utemiljö. 

Kvalitetssäkra, se förbättringsmöjligheter och medverka till utveckling i utemiljön med fokus på funktion och säkerhet på lek- och parkutrustning samt omkringliggande ytor.     

Bidra och vara behjälplig till uppföljning av driftskostnader samt prognos och budgetarbete.

Bidra och vara behjälplig till arbetet vid upphandlingar.

Om dig

Tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, vilket kräver en god kommunikativ förmåga samt förmåga att bygga relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta, samtidigt som du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera ditt arbete.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet av arbete i utemiljö inom offentlig förvaltning fastighetssektor med drift och underhåll.
  • Erfarenhet av arbete med säkerhet på lekplatser.
  • Hög IT-mognad och goda kunskaper i Microsoft Office.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. 
  • Meriterande; Erfarenhet av anläggningsarbete.

Vi kan komma att intervjua personer löpande under annonseringstiden. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare

Om oss

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m2. Antalet medarbetare är drygt 100. Våra moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge, nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utvecklig står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du får tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564285806
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Haninge. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Tornberget Fastighetsförvaltnings AB i Haninge skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trädgårdsmästare / trädgårdsarbetare.

Trädgårdshjälp & Fastighetsservice i Strömstad A söker tre personer till tjänsten som trädgårdsmästare, anläggning i Strömstad.

2024-06-04

Mer info

Sommarjobbare till vår fastighetsavdelning

Holmen AB söker en person till tjänsten som skogsbrukare i Lycksele.

2024-06-04

Mer info

Häst-och stallskötare / instruktör

Hushållningssällskapets Kompetensutveckling i Sy söker en person till tjänsten som djurskötare, häst i Kristianstad.

2024-06-04

Mer info