HUNDDAGIS (mobilt) SÖKER PERSONAL!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter möjligheter att arbeta inom naturbruk? Det är nu möjligt för dig att få jobb som hundskötare/hundvårdare hos Canis natura AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Canis natura AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Nacka kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Canis natura AB i rollen som hundskötare/hundvårdare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av Canis natura AB och jobba som hundskötare/hundvårdare! Ansök senast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

PERSONAL SÖKES!

(Främst vikariat på heltid, men kan anpassas för rätt person. Finns även stora möjligheter att stanna kvar i företaget med en tillsvidaretjänst längre fram)

Då vårt företag ständigt växer så söker vi nu DIG som vill bli en del av vårt härliga team.

(Ingen i vår personalstyrka ska således sluta arbeta hos oss men vi önskar att välkomna fler kollegor för att kunna ge våra kunder den service de förtjänar! Snart går även en av våra kollegor på mammaledighet så vi behöver hitta en till härlig person att välkomna till Canis-gänget!)

Canis natura erbjuder de flesta tjänster - men är i grunden ett mobilt hunddagis i Saltsjö-Boo. Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida!

Tjänsten kan anpassas för rätt person. Det vi eftersöker är en glad kollega som inte räds att få lite smuts under naglarna. På dagis så hämtar & lämnar vi våra underbara hundar från hemmet och tillbringar timmar utomhus i väder och vind. Det innebär vissa dagar väldigt mycket snö, lera & regn - medan andra dagar bjuder på sol, bad och lite mindre skitiga hundpussar. Vi har en stor rasthage á 5000kvm som vi utgår ifrån - men du ska även kunna promenera med hundarna och aktivera hundarna när tillfälle ges. Hos oss behöver man även kunna (eller tänka sig att lära sig) utföra enklare hantering (såsom kloklippning, tandvård mm). Utöver roliga (och ibland väldigt smutsiga) timmar utomhus, så tillkommer tid för städning/tvätt och annat som tillhör i ett företag.

Vi tror att du trivs bäst hos oss om du är någorlunda stresstålig, kan ta egna intiativ samt har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att anställa en person som har tidigare erfarenheter av jobb inom hund och ett krav är att du har B-körkort med god körvana (manuellt körkort!), då vi framför stora skåpbilar året om.

Meriterande med utbildning - och skulle du kunna erbjuda andra tjänster. företaget så är det alltid ett plus (hundinstruktör/frisör/massör mm).

Jag säger med stolthet att de flesta kunder är väldigt nöjda med vårt dagis/företag överlag och jag som chef är otroligt stolt över samtliga i personal som alltid utför ett strålande jobb med både hundar & kunder. Vi har helt enkelt världens finaste dagisgäng som gärna välkomnar dig!

Vill du veta mer om tjänsten så hoppas jag att du skickar din ansökan till canisnatura@hotmail.com

Känner du någon som skulle kunna tänkas passa för tjänsten - dela gärna inlägget eller tagga! Vi söker någon som vill börja jobba omgående.

(Tyvärr tar vi inte emot praktikanter - många ansöker om detta men vi har valt att inte göra det då flera av våra hundar på dagis inte uppskattar nya människor och det viktigaste för oss är att hundarna på dagis trivs och att flocken är stabil tillsammans med personalen)

Kram från Elin Wiestål,

Chef & ägare av Canis natura AB

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCanis natura AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5592752462
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHundskötare/Hundvårdare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Canis natura AB söker en person till denna tjänst som hundskötare/hundvårdare med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som hundskötare/hundvårdare hos Canis natura AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Hunddagis i Mölndal söker timvikarier

Koppla av Hundcenter AB söker en person till tjänsten som hundskötare/hundvårdare i Mölndal.

2024-07-04

Mer info

Norra Skog söker skogsinspektor till Norra Norrbotten

Skogsägarna Norra Skog, ekonomisk förening söker en person till tjänsten som skogsinspektor i Pajala.

2024-06-20

Mer info

Vi söker flertalet ogräsplockare för uppdrag hos kund

Bättre bemanning och rekrytering i Sundsvall AB söker tio personer till tjänsten som plantskolearbetare, skog i Sollefteå.

2024-07-09

Mer info