Trädgårdsmedarbetare/Trägårdsmästare

Publiceringsdatum: 2024-01-22

Letar du efter anställning inom naturbruk? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos TippMicke AB genom att arbeta som trädgårdsmästare, anläggning. TippMicke AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 3 månader – upp till 6 månader. Kan det vara du?

Värmdö är platsen där denna position är ledig. TippMicke AB söker för närvarande efter en person att anställa inom trädgårdsmästare, anläggning-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Har du vad som krävs för att arbeta som trädgårdsmästare, anläggning hos TippMicke AB? Ansök innan onsdag den tionde juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vi fortsätter att växa och söker nu efter en driven trädgårdsmedarbetare/trädgårdsmästare, för den som är intersserad finns det dessutom möjlighet att utbilda sig inom, och jobba med, trädfällning!

Har du ett stort trädgårdsintresse, är punktlig, en lagspelare samt har ett stort eget driv och en mycket god känsla för service? Nu söker vi på TippMicke ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng!

TippMicke är Värmdöbaserat företag där vi hjälper våra kunder med trädfällning, vår- och höststädning men också trädgårdsrelaterade uppdrag såsom gräsklippning, rensning av ogräs, tomtstädning, klippa buskar och träd samt andra relaterade trädgårdsuppgifter. För rätt person finns det stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla trädgårdsområdet.

Nu växer vi för fullt och letar efter dig som gillar omväxling, ett socialt arbete och gärna tar i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som trädgårdsmedarbetare/trdägårdsmästare kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med allt från gräsklippning, slyröjning, vår- och höststädning, klippa buskar och häckar, rensar ogräs och annat som en trädgård kan behöva. Om intersse finns kommer du också kunna vara med och jobba med trädfällningsområdet.

Din profil

Vi tror att du är en person som duktig på att jobba i team, har en inbyggd känsla för service och lämnar alltid våra kunder med ett leende på läpparna. Som person är du prestigelös med ett stort driv och lockas av att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Vi söker dig som har:

  • En inbyggd känsla för service och kvalité
  • Är duktig på att jobba i team
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (trädgård) och/eller relevant utbildning
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körtkort samt tillgång till egen bil (ej att använda i arbetet men för att ta dig till vårt kontor)
  • Är nyfiken på att lära och utbilda dig inom trädfällning (primärt när det är lågsäsong för trädgårdsjobb)
  • God fysik

Det är också mycket meriterande om du har utbildning inom trädgård samt röjsågskort, motorsågskort och/eller kunskap och erfarenhet av att beskära träd.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete, för rätt person finns möjlighet att ta stort eget ansvar och få växa tillsammans med oss. Vi är i början av en spännande resa och hittar gärna dig som vill vara en del av den även på lång sikt.

Låter det här som det perfekta jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Har du några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@tippmicke.se

Vi hörs!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTippMicke AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5592644156
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTrädgårdsmästare, anläggning
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

TippMicke AB söker en person till denna tjänst som trädgårdsmästare, anläggning med placerings i Värmdö. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsmästare, anläggning hos TippMicke AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Skogsbruksplanerare, Stora Enso Skog

Stora Enso Skog AB söker tre personer till tjänsten som skogsplanläggare i Sunne.

2024-07-03

Mer info

Skogsbruksplanerare, Stora Enso Skog

Stora Enso Skog AB söker tre personer till tjänsten som skogsplanläggare i Hammarö.

2024-07-03

Mer info

Vilthandläggare, visstid

Länsstyrelsen i Gävleborgs län söker en person till tjänsten som viltmästare i Gävle.

2024-07-03

Mer info