Trädgårdsarbetare till Säffle

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom naturbruk? Vill du ta steget att arbeta som trädgårdsarbetare hos Nordic Bemanning & Rekrytering AB? Nu har du möjligheten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Nordic Bemanning & Rekrytering AB under 3 månader – upp till 6 månader. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna position är tillgänglig i Säffle. Nordic Bemanning & Rekrytering AB har just nu en ledig tjänst som trädgårdsarbetare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Har du vad som krävs för att arbeta som trädgårdsarbetare hos Nordic Bemanning & Rekrytering AB? Ansök innan söndag den trettionde juni 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Just nu söker dig som älskar att vara ute i den friska luften och uppskattar att arbeta med kroppen i en omgivning full av grönska. Mer specifikt söker vi dig som är intresserad av att arbeta som trädgårdsarbetare för årets säsong.

Jobbet innefattar bland annat:

Häckklippning: Du kommer att ansvara för att trimma och forma häckar för att hålla dem välskötta och prydliga. Det innebär att använda häcksax eller andra lämpliga verktyg för att klippa häckarna till önskad form och höjd.

Lövblåsning: Att hålla grönyteområden rena från löv och andra lösa föremål är avgörande för deras utseende och underhåll. Du kommer att använda lövblåsare för att effektivt rensa bort löv och annat skräp från gräsmattor, rabatter och gångar.

Gräsklippning: En av de mest grundläggande och återkommande uppgifterna är att klippa gräs. Du kommer att använda gräsklippare för att klippa gräsmattor på olika platser, inklusive parker, grönområden vid företag och privata trädgårdar.

Övrigt underhåll: Förutom de ovan nämnda huvuduppgifterna kan det också förekomma andra typer av grönyteunderhåll, såsom rensning av rabatter, bevattning av växter, applicering av gödsel och bekämpningsmedel, samt allmän reparation och underhåll av trädgårdsutrustning och verktyg.

Som Grönytearbetare kommer du att spela en viktig roll i att hålla grönyteområdena i Säffle vackra och välskötta året runt.

Din profil

För att vara aktuell till rollen som trädgårdsarbetare behöver du ha minst 1 års tidigare erfarenhet av arbete i utemiljö samt ett B-körkort. BE-körkort är meriterande. Vi ser att du med fördel har genomfört en TCYK- eller trädgårdsmästarutbildning. Detta är dock inget krav för tjänsten utan kommer enbart att ses som meriterande. Vi letar efter dig som verkligen brinner för ditt yrke. Du har en god känsla för kvalitét och stannar hellre kvar några minuter för att garantera bästa resultat än att gå hem tidigt för att det är något som går på tvn. Ditt glada humör är konstant och du har oavsett väder alltid nära till skratt. Att hjälpas åt, det ser du som en självklarhet.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 14 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala & Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : Så snart som möjligt.

Omfattning : Heltid till och med September.

Arbetstider : Vardagar 7-16

Placeringsort : Säffle

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNordic Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5567765689
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTrädgårdsarbetare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Nordic Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som trädgårdsarbetare med placerings i Säffle. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsarbetare hos Nordic Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trädgårdsarbetare till Bredablick!

Bredablick Förvaltning i Sverige AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare i Malmö.

2024-06-07

Mer info

Trädgårdsarbetare till Tullinge! Säsong / Deltid

meGarden söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Botkyrka.

2024-06-13

Mer info

Nu söker vi fler trädgårdsarbetare inför hösten till norra Stockholm!

Stockholm Trädgårdstjänst AB söker två personer till tjänsten som trädgårdsarbetare i Nacka.

2024-06-10

Mer info