Underkonsulter: Revisorer inom lantbruk till Södra Sverige

Publiceringsdatum: 2024-06-03

Letar du efter möjligheter att arbeta inom naturbruk? Kiwa Sweden AB är på jakt efter en skicklig lantbruksinspektor och du kan vara rätt person för jobbet. Om du vill arbeta heltid hos Kiwa Sweden AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Om du redan bor i närheten av ospecificerad arbetsort, är det här din chans att söka ett spännande jobb Kiwa Sweden AB har just nu två lediga tjänster som lantbruksinspektor. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som lantbruksinspektor hos Kiwa Sweden AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Är du intresserad av att göra skillnad inom lantbruk? Vi säkrar kvalitén och processen inom livsmedel och lantbruk genom revision och certifiering. Vi jobbar med samtliga regelområden inom EU-ekologiskt och regler för KRAV-certifierad produktion samt IP Svenskt Sigill. Vi har mer än 25 års erfarenhet av revision inom ekologisk produktion och goda kunskaper inom hela livsmedelskedjan.

Om jobbet

Vi söker underkonsulter i Halland, Skåne- och Kronoberg på deltid.

Du har ett genuint intresse av att genomföra kontroller/revisioner inom lantbruk med inriktning mot EU-ekologiskt, KRAV och IP Svenskt Sigill. I din roll som revisor ansvarar du över hela processen från första kontakt med kund till avslutad revision. Merparten revisioner sker ute hos kund där du kontrollerar att kunden följer de regler och standarder som krävs för att bli certifierad inom exempelvis EU-ekologiskt. Med en certifiering för ekologisk produktion enligt EUs regler eller enligt KRAV:s regler får du rätt att marknadsföra din produktion som ekologisk, och du får märka dina produkter med EU:s logotyp och/eller KRAVs märke.

Vi tror att du är en person som drivs av att utvecklas och hålla dig à jour med branschen och ditt kompetensområde. Förutom att vara strukturerad och noggrann ser vi att du har social kompetens och trivs med stora kontaktytor samt har en förmåga att anpassa dig till olika kunder och personer. Du har inga problem med varierande arbetsuppgifter och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi ser gärna att du bor i Halland, Skåne eller Kronobergs län och har möjlighet att stötta Kiwa i närliggande län. Resor i tjänsten och resor med övernattning förekommer.

Vem vi söker

• Högskoleexamen inom Agronom, Hortonom, Lantmästare eller Agrotekniker

• Några års erfarenhet av att arbeta inom en kontrollverksamhet eller som revisor, gärna inom lantbruk

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

• B-körkort

Det är meriterande om du har lång erfarenhet av revisionsarbete samt att du är kvalificerad för flera standarder inom lantbruk.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation vilket är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

Så här söker du

Ansök via vår hemsida och klicka på ”Ansök här”.

För frågor om rollen kontakta rekryterande chef, Maria Ottosson, på tfn. 070-258 05 16 eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, på sofija.petrov@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig?

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Bakgrundskontroller kan förekomma under rekryteringsprocessen

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKiwa Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561905935
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLantbruksinspektor
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Kiwa Sweden AB söker två personer till denna tjänst som lantbruksinspektor med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som lantbruksinspektor hos Kiwa Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Berga söker lärare till maskinkurser inom vår lantbruksutb

Dille Gård AB söker en person till tjänsten som lantmästare i Haninge.

2024-06-19

Mer info

Produktionschef drift & skötsel till södra sidan

Prowork Bemanning AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman i Stockholm.

2024-07-01

Mer info

Rådgivare och sakkunnig inom landsbygd och lantbruk

Länsstyrelsen i Västernorrlands län söker en person till tjänsten som agronom i Härnösand.

2024-07-01

Mer info