Avfallssamordnare sökes till kund omgående | Norrköping

Publiceringsdatum: 2024-06-04

Söker du efter ett jobb inom naturbruk-sektorn? Det är nu möjligt för dig att få jobb som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Lernia Bemanning AB. Lernia Bemanning AB söker efter en ny anställd på heltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Norrköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Företaget Lernia Bemanning AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Lernia Bemanning AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den sextonde juni 2024.


Jobbannons

Spännande möjlighet som avfallssamordnare hos vår kund i Norrköping. Ta del av ett utvecklande arbete inom avfallsbranschen och bidra till en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter

Som avfallssamordnare kommer du att ansvara för att planera, organisera och övervaka avfallshanteringssystemet hos vår kund. Du kommer att samarbeta med olika avdelningar inom företaget för att säkerställa korrekt sortering och hantering av avfall. Arbetet är tungt och fysiskt krävande, du som avfallssamordnare kommer få röra på dig stora delar av dagen och bland annat dra kärl. Även arbetsuppgifter såsom bokningar kan förekomma.

Vi söker dig som har erfarenhet av avfallshantering och en gedigen kunskap inom miljöområdet. Du är självgående, serviceinriktad, strukturerad och har god förmåga att samordna och optimera avfallsprocesser. Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta är också viktiga egenskaper för denna roll. Är du vår nästa avfallssamordnare? Sök redan idag!

Formell kompetens

  • Fullständig gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet inom området är meriterande

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Norrköping

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse.

Rekrytering, intervjuer och tillsättning sker löpande. Se därför till att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLernia Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564727013
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Lernia Bemanning AB söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Lernia Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Hunddagisfröken sökes till Svanstippens Hunddagis i Täby

Svanstippens Hunddagis söker en person till tjänsten som hundskötare/hundvårdare i Täby.

2024-06-30

Mer info

Trädgårdsarbetare sökes till Katrineholm, Flen & Vingåker

Veterankraft AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare i Katrineholm.

2024-05-23

Mer info

Trädgårdsarbetare sökes till välkänt fastighetsservicebolag

Submit AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Södertälje.

2024-04-10

Mer info