Visstidsanställning som Djurvårdsinstruktör

Publiceringsdatum: 2024-05-31

Letar du efter anställning inom naturbruk? Positionen som djurvårdare hos REGION ÖSTERGÖTLAND är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos REGION ÖSTERGÖTLAND under 3 månader – upp till 6 månader. De letar just nu efter nya medarbetare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Norrköping. Om du är intresserad av en karriär inom djurvårdare, ta en titt på den lediga tjänsten som REGION ÖSTERGÖTLAND erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som djurvårdare hos REGION ÖSTERGÖTLAND är söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

Region Östergötland driver tre skolor, vilka är samlade i en enhet under Regionutvecklingsnämnden.

Vreta utbildningscentrum ligger strax utanför Linköping, Himmelstalunds utbildningscentrum är beläget i Norrköping, och Lunnevads folkhögskola ligger mellan Vikingstad och Mantorp.

Himmelstalunds utbildningscentrum erbjuder Naturbruksprogrammet med inriktningarna trädgård och djurvård. Vidare erbjuds den anpassade gymnasieskolans nationella program Skog, mark och djur samt Individuellt program. Inom vuxnas lärande finns gymnasial vuxenutbildning inom trädgård, djurvård och florist.

Läs gärna mer om naturbruksskolorna på www.nbg.nu samt om Lunnevads folkhögskola på www.lunnevad.se

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det handlar om att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en djurvårdsinstruktör med stort kunnande om vanligt förekommande sällskapsdjur, då tjänsten till en del omfattar praktiska övningar med elevgrupper i vår djuranläggning som en del i olika djurkurser. Du arbetar då med en grupp elever och tillsammans med kursansvarig lärare. Tjänsten omfattar även andra i djuranläggningen vanligt förekommande arbetsuppgifter, vilka bland annat innefattar daglig skötsel av djur och anläggningar. I tjänsten ingår medverkan i det pedagogiska arbetet på djurenheten. Helgarbete förekommer!

Arbetsgrupp

Du ingår i ett arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete och bör därför kunna arbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera.

Om dig

Du som söker har genom utbildning och erfarenhet god kompetens inom djurområdet. Då arbetet till stor del innebär att instruera elever i praktiskt arbete med djur är det av stor vikt att du har erfarenhet av hantering av vanliga sällskapsdjur, såsom reptiler, fåglar, smågnagare, hundar, akvarieskötsel, etcetra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta elever på olika nivåer samt kan leda och motivera i elevens lärande och för att få dem att utvecklas mot målet för utbildningen.

Du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt samt säkerställa att budskapet når fram. Viktigt är också att självständigt och tillsammans i arbetsgruppen kunna planera, organisera och prioritera arbetet samt sätta upp och hålla tidsramar. För att kunna hjälpa elever med särskilda behov behöver du vara lugn, trygg och stabil. Du bör också ha förmåga att sätta dig in i elevens perspektiv eller situation.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så fort möjligt.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDjurvårdare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som djurvårdare med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som djurvårdare hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sommarjobb inom trädgårdsarbete

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare i Södertälje.

2024-07-16

Mer info

Trädgårdsmedarbetare sommar och vinter

Swekompani Miljö AB söker fem personer till tjänsten som trädgårdsarbetare i ospecificerad arbetsort.

2024-06-14

Mer info

Sommarjobb inom trädgårdsarbete

Submit AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Södertälje.

2024-06-26

Mer info