Nu söker vi fler trädgårdsarbetare inför hösten till norra Stockholm!

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom naturbruk-sektorn? Letar du efter en chans att arbeta som trädgårdsarbetare på Stockholm Trädgårdstjänst AB? Nu är det möjligt. Stockholm Trädgårdstjänst AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Nacka den angivna tjänsteorten. Stockholm Trädgårdstjänst AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom trädgårdsarbetare-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Låt Stockholm Trädgårdstjänst AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som trädgårdsarbetare! Ansök seast onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder och kollegor. Vi har flera filialer i Stockholm, huvudkontoret finns i Nacka och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt gäng i Sollentuna.

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler trädgårdsarbetare med till vår filial i Sollentuna, norra Stockholm.

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för service och goda kundrelationer och som vill arbeta utomhus med att skapa, sköta om och utveckla våra kunders trädgårdar och grönområden. För rätt personer finns möjlighet att genom praktiskt lärande över tid få kunskaper som motsvarar titeln Trädgårdsmästare. Stockholm Trädgårdstjänst arbetar aktivt med utbildning och utveckling av medarbetare i vardagen.

Vi verkar i en familjär arbetsmiljö med högt i tak där alla ges möjlighet att ta stort eget ansvar. Kunskapen inom bolaget är både djup och bred och vi delar kunskap och erfarenheter med varandra för att på bästa sätt hjälpas åt att leverera bästa tänkbara service till våra kunder.

Därför kan vi erbjuda:

 • Möjlighet till utveckling i en växande verksamhet
 • Konkurrenskraftig lön
 • Trygga villkor via kollektivavtal
 • Årlig Kick off

Din Profil

Du är en pålitlig, kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad person. Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer med kollegor och kunder. Du gillar högt tempo och har ett öga för detaljer. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.

Vi tror att du

 • vill arbeta utomhus
 • har god fysik
 • är ansvarsfull
 • förstår begreppet god service
 • är ordningsam
 • har stort intresse för trädgård och trädvård
 • behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Krav

 • B körkort (manuell)

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet från trädgårdsskötsel
 • Erfarenhet från serviceyrke

Vi gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater

Anställningsform

Visstids- / säsongsanställning

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan via vår hemsida https://stockholmtradgardstjanst.se/kontakt/ innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Dina kollegor väntar spänt på att få träffa dig!

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStockholm Trädgårdstjänst AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5560976986
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTrädgårdsarbetare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Stockholm Trädgårdstjänst AB söker två personer till denna tjänst som trädgårdsarbetare med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsarbetare hos Stockholm Trädgårdstjänst AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Nu söker vi parkarbetare till Tekniska i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Vingåker.

2024-06-10

Mer info

Vi söker en husdjurstekniker med kombinerade arbetsuppgifter till Östers...

Växa Sverige Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som husdjurstekniker i Östersund.

2024-05-06

Mer info

Trädgårdsarbetare sökes till Katrineholm, Flen & Vingåker

Veterankraft AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare i Katrineholm.

2024-05-23

Mer info