Djurskötare Gris

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom naturbruk? Vill du ta steget att arbeta som djurskötare, gris hos Åkerö Förvaltning AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Åkerö Förvaltning AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Katrineholm. Åkerö Förvaltning AB söker för närvarande efter en person att anställa inom djurskötare, gris-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av teamet hos Åkerö Förvaltning AB som djurskötare, gris genom att ansöka senast onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Åkerö Förvaltning AB bedriver sin verksamhet från Åkerö Säteri som är ett av Sörmlands äldsta herresäten och ligger på en ö i sjön Yngaren som ligger mellan Nyköping och Katrineholm. Förutom Åkerö Säteri ingår även Ottekil Gård i förvaltningen som ligger utanför Björkvik i Katrineholms kommun. I Åkerö Förvaltning bedrivs det produktion med 750 suggor integrerat, 750 ungnöt, 140 dikor, 5 500 kvm kycklingstallar, 1100 hektar växtodling, 650 hektar skogsproduktion samt fastighetsförvaltning.

Då en av våra duktiga medarbetare ska gå på föräldraledighet, söker vi nu en vikarie.

Vikariatet kan för rätt person komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Svinproduktionen består av 750 suggor i en helintegrerad produktion på Ottekil Gård som ligger utanför Björkvik. Vi söker dig som vill arbeta med alla förekommande uppgifter i grisstallar. Det är viktigt att du är positiv och ansvarstagande samt att du tycker om att arbeta i grupp och enskilt. Erfarenhet av grisar, seminering, datorvana, reperationskunskaper är meriterande men inte avgörande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du erbjuds vara del i ett arbetsteam som består av 10 medarbetare i stallarna som är moderna och lättbearbetade. Tjänsten är på heltid där helgarbete ingår. Du erbjuds bra lön med ett bonussystem och där vi kan ordna med boende.

Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktuppgifter

Linda Norén, Förman

0708-54 45 94

linda@akero-sateri.se

Axel Bergquist, VD

0736-84 95 00

axel@akero-sateri.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnÅkerö Förvaltning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5560515685
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDjurskötare, gris
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Åkerö Förvaltning AB söker en person till denna tjänst som djurskötare, gris med placerings i Katrineholm. Om det låter intressant att arbeta som djurskötare, gris hos Åkerö Förvaltning AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Djurvårdare eller djurskötare, visstidsanställning

Sveriges Lantbruksuniversitet söker en person till tjänsten som djurvårdare i Uppsala.

2024-06-12

Mer info

Djurskötare Röbäcksdalens forskningsladugård

Sveriges Lantbruksuniversitet söker en person till tjänsten som djurskötare, mjölk i Umeå.

2024-06-05

Mer info

Instruktör/ Djurskötare på deltid sökes till Munkagårdsgymnasiet

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som djurskötare, mjölk i Varberg.

2024-06-01

Mer info