Arbetsledare inom trädgårdsskötsel/ utemiljö

Publiceringsdatum: 2024-04-23

Är du på jakt efter en karriär inom naturbruk? Vill du ta steget att arbeta som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman hos Start Introab AB? Nu har du möjligheten. Start Introab AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Helsingborg då det är tjänsteorten. Start Introab AB söker för närvarande efter en person att anställa inom arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman hos Start Introab AB är söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Arbetsledare Trädgårds, grönyteskötsel.

Start Intro Arbetskraftiga är ett serviceföretag med uppdrag inom grönyteskötsel. Vi växer och söker en arbetsledare inom trädgårdsskötsel/ utemiljö till vår organisation i Nordvästra Skåne med tidigare erfarenhet inom grönyteskötsel och som arbetsledare och gärna har en utbildning inom trädgårdsarbete .

Som arbetsledare är du ansvarig för planering och uppföljning på utförande av uppdragen.

I tjänsten ingår:

- Planera, utföra och samordna och leda arbetet inom grönskötselarbetet .

- Kundkontakt och ärendehantering.

- Kalkylering på finplanering av arbetet .

- Planera projekt utföra och leda det dagliga arbetet

Du planerar, utför och leder och stöttar våra medarbetare till att leverera bäst möjliga service till våra kunder inom arbetsledare inom trädgårdsskötsel/ utemiljö och dela med dig av dina erfarenheter inom arbetet som arbetsledare inom grönyteskötsel..

Du kommer ha ansvar över en grupp medarbetare där vi ser att du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra.

Som arbetsledare rollen innebär ett stort eget ansvar, vilket också ger möjlighet att påverka och utvecklas i tjänsten.

Daglig arbetsledning, säkerställa att rätt arbete utförs och med rätt kvalitet och med korrekt arbetsmetod. Säkerställa tidsplan. Ansvara för utföringen av arbetet och se till att resurser finns tillgängliga för driva arbetet dvs. maskiner, material, arbetskraft.

Din profil

Du ska vara social och älska service. Vi söker dig som är engagerad, drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du bör vara strukturerad, noggrann och självgående, gilla utmaningar och ha en vilja att utvecklas på din arbetsplats.

Du har en god förmåga att skapa samarbeten, är tydlig i ditt sätt att kommunicera med alla i din omgivning. Vi vill att du är den som ser lösningar där andra ser problem och kan ta vara på den yrkeserfarenhet som finns hos våra medarbetare och kan motivera dem att nå våra gemensamma mål.

Du ska kunna hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet inom grönskötsel och utemiljöarbetet.

Meriterande är tidigare erfarenhet som arbetsledare/projektledare och gärna har en trädgårdsutbildning, erfarenhet som arbetsledare inom grönyteskötsel.

Flytande i tal och skrift i svenska språket.

B-körkort är ett krav.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStart Introab AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569495749
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsledare, trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Start Introab AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman hos Start Introab AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Arbetsledare inom grönyteskötsel

Logent AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Malmö.

2024-07-03

Mer info

Arbetsledare

GRÖN STAD Mark och Anläggning AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman i Stockholm.

2024-07-03

Mer info

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Johansson, Jan Gunnar söker en person till tjänsten som ladugårdsskötare, blandad drift i Karlstad.

2024-06-19

Mer info