Växthusarbetare till food tech-bolag

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Har du övervägt att arbeta inom naturbruk-branschen? Positionen som trädgårdsmästare, odling hos Agtira AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Intresserade sökes för heltid-jobb hos Agtira AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Härnösand är platsen där denna position är ledig. Företaget Agtira AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som trädgårdsmästare, odling har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som trädgårdsmästare, odling hos Agtira AB är söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt arbete i en härlig och varm miljö? Sök tjänsten som växthusarbetare till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag.

Din framtida utmaning

Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och behöver därför förstärka sitt team inför hösten.

Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på snart fem olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.

I rollen som växthusarbetare kommer du ansvarig för daglig växtskötsel, kvalitetssäkring och biologisk bekämpning.

Arbetsuppgifter som förekommer är:

  • Plantering
  • Ogräsrensning
  • Beskärning
  • Skörd av gurkor
  • Paketering av gurkor

Du spenderar din dag i en härlig miljö med en temperatur på cirka 25 grader. På sommaren kan temperaturen också bli högre än så.

Den du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse för växter. Du behöver också ha ett öga för detaljer och gilla självständigt och fysiskt arbete.

Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av odling av växter samt av växthusutrustning och saxlift.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är över 18 år.

Om företaget

Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.

Vår affärsmodell Farming-as-a-Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.

Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå samt i en ny anläggning i Haninge som öppnar i höst. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.

Klicka på länken så får du veta mer!

Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future, lisa.fagerstrom@cre8future.se, 076-8241789

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in den ansökan snarast möjligt! Sista ansökningsdag 11 augusti.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAgtira AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590337654
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTrädgårdsmästare, odling
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Agtira AB söker en person till denna tjänst som trädgårdsmästare, odling med placerings i Härnösand. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsmästare, odling hos Agtira AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Växthusarbetare till food tech-bolag

Agtira AB söker en person till tjänsten som trädgårdsmästare, odling i Kramfors.

2024-07-08

Mer info

Berga söker lärare till maskinkurser inom vår lantbruksutb

Dille Gård AB söker en person till tjänsten som lantmästare i Haninge.

2024-06-19

Mer info

Vi söker en erfaren Hundtrimmare till ZOO.se i Torp, Uddevalla

Pet Pawr Group AB söker en person till tjänsten som hundtrimmare i Uddevalla.

2024-06-19

Mer info