Parkarbetare

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom naturbruk? Letar du efter en chans att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd på Gnesta kommun? Nu är det möjligt. Gnesta kommun behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Gnesta som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd, ta en titt på den lediga tjänsten som Gnesta kommun erbjuder för att se om det är en matchning. Har du vad som krävs för att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Gnesta kommun? Ansök innan söndag den fjortonde juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

I Gnesta kommun är vi 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra invånare och besökare bästa möjliga service. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Tjänsten är placerad på samhällsbyggnadsförvaltningen som arbetar med kommunövergripande frågor, såsom strategisk och fysisk planering, myndighetsutövning inom miljö och byggfrågor samt regional utveckling. Här finns också det samlade ansvaret för kommunens tekniska försörjning inom avfall och renhållning, vatten och avlopp, gator, vägar och parker. Förvaltningen arbetar på uppdrag av kommunstyrelsen och samhällsbyggnadsnämnden.

ARBETSUPPGIFTER

Trivs du med att skapa vackra utemiljöer för människor att vistas i? Då är det dig vi söker. Som parkarbetare skapar, sköter och underhåller du utemiljöer i Gnesta kommun. I arbetet ingår bland annat plantering, gräsklippning, ogräsbekämpning, motor- och röjsågsarbete, skogsbruk, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser. I tjänsten ingår även att stötta övriga tekniska verksamheter vid behov. Du kommer som medarbetare att ingå i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna.

Arbetet omfattar även beredskapstjänstgöring vinterunderhåll vid behov.

KVALIFIKATIONER

Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Du som söker har minst fem års erfarenhet inom park och anläggning och du har någon form av trädgårdsutbildning, gärna trädgårdsmästare eller liknande utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig.

B-körkort och behörighet för motorsåg klass AB är ett krav.

C-körkort, BE-körkort, körning med traktor och mindre maskiner, utbildning för arbete från lift- och arbetsplattform, erfarenhet av skogsarbete samt motorsågs- och röjsågskörkort är meriterande.

ÖVRIGT

Som medarbetare i Gnesta kommun ska du känna dig trygg och kunna ha en god balans mellan fritid, familjeliv och jobb. Du har flera fina anställningsförmåner, till exempel friskvårdsbidrag, utökad föräldraledighet och ett bra försäkringsskydd. Läs mer om kommunens anställningsförmåner på gnesta.se/anstallningsformaner.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, och välkomnar därför sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGnesta kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002965
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Gnesta kommun söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Gnesta. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Gnesta kommun skickar du in din ansökan senast 2024-07-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trädgårdsarbetare/Parkarbetare sökes på heltid i Stockholm

Submit AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Nacka.

2024-05-20

Mer info

Parkarbetare med trädvårdsinriktning till Uppsala kommun

Uppsala kommun söker en person till tjänsten som arborist/trädvårdare i Uppsala.

2024-06-04

Mer info

Parkarbetare för trädinventering

Karlskoga kommun söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Karlskoga.

2024-05-31

Mer info