Trädgårdsmästare med driv till Nacka, södra Storstockholm

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Skulle du vilja jobba inom naturbruk? Ett spännande jobb som trädgårdsmästare, anläggning hos Stockholm Trädgårdstjänst AB väntar på dig - varför inte söka idag? Stockholm Trädgårdstjänst AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Nacka då det är tjänsteorten. Stockholm Trädgårdstjänst AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom trädgårdsmästare, anläggning. Kolla in deras två lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Du har fortfarande tid att söka jobbet som trädgårdsmästare, anläggning hos Stockholm Trädgårdstjänst AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder och kollegor. Huvudkontoret finns i Nacka, vi har även en filial i Sollentuna.

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi inför hösten fler trädgårdsmästare med dokumenterad erfarenhet samt vana av att leda det dagliga arbetet för de kollegor som utgår från vårt huvudkontor i Nacka.

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för service och dokumenterad kunskap som trädgårdsmästare och som ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Våra uppdrag ger möjlighet till långsiktiga relationer med kund där du med din kompetens tillsammans med kunds önskemål skapar rätt förutsättningar för utveckling och förvaltning av trädgårdar och grönområden. Vi utför även ett stort antal engångsuppdrag där du svarar för att kunds beställning och förväntningar säkerställs i leveransen.

Vi verkar i en familjär arbetsmiljö med högt i tak där alla ges möjlighet att ta stort eget ansvar. Kunskapen inom bolaget är både djup och bred och vi delar kunskap och erfarenheter med varandra för att på bästa sätt hjälpas åt att leverera bästa tänkbara service till våra kunder.

Därför kan vi erbjuda:

 • Möjlighet till utveckling i en växande verksamhet
 • Konkurrenskraftig lön
 • Trygga villkor via kollektivavtal
 • Årlig kick off
 • Friskvårdsbidrag

Din Profil

Du är en pålitlig, kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad person som är van att leda andra. Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer med kollegor och kunder. Du gillar högt tempo och har ett öga för detaljer. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.

Vi tror att du har

 • Trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • God kunskap inom beskärning
 • God växtkännedom
 • God kännedom om de vanligaste maskinerna som används i yrket
 • Erfarenhet av arbetsledning och utbildning av kollegor
 • Svenska eller engelska i tal och skrift

Krav

 • B körkort (manuell)

Meriterande

 • Gad vana av att göra offerter och jobba digitalt med officepaketet.

Vi gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater

Anställningsform

Tillsvidare- alternativt säsongsanställning

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan via vår hemsida https://stockholmtradgardstjanst.se/kontakt/ innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStockholm Trädgårdstjänst AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560976986
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTrädgårdsmästare, anläggning
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Stockholm Trädgårdstjänst AB söker två personer till denna tjänst som trädgårdsmästare, anläggning med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsmästare, anläggning hos Stockholm Trädgårdstjänst AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trädgårdsmästare till Sollentuna, norra Storstockholm

Stockholm Trädgårdstjänst AB söker en person till tjänsten som trädgårdsmästare, anläggning i Sollentuna.

2024-06-10

Mer info

Vi söker en husdjurstekniker med kombinerade arbetsuppgifter till Östers...

Växa Sverige Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som husdjurstekniker i Östersund.

2024-05-06

Mer info

Underkonsulter: Revisorer inom lantbruk till Södra Sverige

Kiwa Sweden AB söker två personer till tjänsten som lantbruksinspektor i Norrköping.

2024-06-03

Mer info