Trädgårdsarbetare / Trädgårdsanläggare / Maskinförare

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Bos Mark & Trädgårdsservice AB är ett litet företag med utgångspunkt i Varberg. Företaget har cirka 15 anställda med varierade kunskaper och erfarenheter.

Vill du bli en i vårt goa gäng?

Med ditt positiva humör hjälper du till att utföra de tjänster som kunderna efterfrågar. Arbetet varierar beroende på säsong. De vanligaste tjänster är skötseltjänster i form av gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, vår- och höststädning, snöskottning och halkbekämpning.

Då arbetet sker utomhus gillar du att arbeta i alla väder och är inte rädd för att ta i eller smutsa ner dig. Du gillar att hitta lösningar på allt som kan uppstå för oss och våra kunder. Just för att vi tillsammans skall kunna erbjuda kunderna bästa service.

Då företagets kunder finns över hela Halland är det ett krav att du har B-körkort, och att du obehindrat ska kunna köra till våra kunder med firmabil och släp.

Öppen för alla

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeTrädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård

Ansökan

Carl-Philip Bos Mark & Trädgårdsservice AB söker en person till denna tjänst som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård hos Carl-Philip Bos Mark & Trädgårdsservice AB skickar du in din ansökan senast 2021-05-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Trädgårdsanläggare/ trädgårdsarbetare

smultron trädgårdar AB söker två personer till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Stockholm.

2021-01-08

Mer info

Nacka kyrkogårdsförvaltning söker 1 st trädgårdsarbetare/trädgårdsanläggare

Nacka församling söker en person till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Nacka.

2021-01-20

Mer info

Trädgårdsarbetare/trädgårdsanläggare

Västerby Entreprenad & Sten AB söker en person till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Tanum.

2021-04-28

Mer info