Arborist / Trädfällare

Publiceringsdatum: 2022-08-04

City Trädvård Sverige AB är ett Arborist företag vilket innebär att vi fäller och beskär träd inom bebyggd miljö. Vi är ett härligt gäng här i Uppsala som älskar att jobba ute på olika spännande uppdrag varje dag. Vi sektionsfäller och markfäller träd, beskär träd, tar bort stubbar och forslar bort allt.

Om du tycker om att jobba ute och jobbar hårt, har bra fysik och är lätt att ha och göra med så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi söker alltifrån fullt utbildade arborister till duktiga markarbetare som kan hjälpa till med markfällningar och bortforsling av träd.

Har du motorsågsvana och AB motorsågskörkort så är det ett stort pluss. Men tveka inte att höra av dig till oss oavsett tidigare erfarenhet om du är ivrigt att jobba och villig att lära dig yrket.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCity Trädvård Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5569187635
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArborist/Trädvårdare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

City Trädvård Sverige AB söker två personer till denna tjänst som arborist/trädvårdare med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som arborist/trädvårdare hos City Trädvård Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Klättrande arborist/trädfällare

Skärgårdsträdfällarna AB söker en person till tjänsten som arborist/trädvårdare i Värmdö.

2022-08-06

Mer info

Klättrande trädfällare/arborist

TippMicke AB söker en person till tjänsten som arborist/trädvårdare i Värmdö.

2022-03-15

Mer info

Trädfällare / Precisionsfällare

Treeworks Östersund AB söker två personer till tjänsten som skogsarbetare, motormanuell avverkning i ospecificerad arbetsort.

2022-07-25

Mer info