Är du Uppsalahems nya säsongsarbetare?

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Ditt uppdrag hos oss

Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer till våra hyresgäster. Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden där dina arbetsuppgifter omfattar gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sopsortering. Till din hjälp använder du dig dagligen av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor ingår i arbetet.

I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som fastighetsarbetare ser vi att du har en avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå med en förmåga att se och möta våra hyresgästers behov. Som person tar du egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem

Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen

Heltid

Säsongsanställning med start 1 april och som pågår fram till 30 september.

Krav

Avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift

Nyfiken? Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Arbetsledare Johan Hedblom, 018-7273510 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-26

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Ansökan

Uppsalahem AB söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Uppsalahem AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Handläggare med inriktning djurskydd och primärproduktion av livsmedel och

Länsstyrelsen i Västernorrlands län söker en person till tjänsten som agronom i Härnösand.

2020-09-28

Mer info

Är du vår nya gårdsinstruktör/fritidsledare med gedigen hästerfarenhet?

Eolshälls 4H-Klubb söker en person till tjänsten som djurskötare, häst i Stockholm.

2020-11-02

Mer info

Är du Jordbruksverkets nya rådgivare inom biologisk mångfald på slätten?

Statens Jordbruksverk söker en person till tjänsten som agronom i Lomma.

2020-11-04

Mer info