Golfbanearbetare / Greenkeeper / Bro Hof Slott Golf Club

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Söker du efter ett jobb inom naturbruk-sektorn? Bro Hof Golf AB är på jakt efter en skicklig golfbanearbetare och du kan vara rätt person för jobbet. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Bro Hof Golf AB under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna position är tillgänglig i Upplands-Bro. Bro Hof Golf AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som golfbanearbetare. Kolla in deras två lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Bro Hof Golf AB som golfbanearbetare genom att ansöka senast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

Bro Hof Slott Golf Club är en 36-håls golfanläggning som ligger i Upplands-Bro Stockholms län För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från golfbaneskötsel, själv spelar golf och har ett genuint intresse för sporten, grundutbildning (GUB) eller vidareutbildning (VUB) och B-körkort. Men absolut inget krav. Bro Hof är en golf- och naturupplevelse i världsklass, designad av Robert Trent Jones Jr, en av världens främsta golfbanedesigners. Vår målsättning är att skapa Skandinaviens bästa golfanläggning, en av Europas allra bästa banor och en av världens bästa tävlingsbanor. Målet är att leva upp till medlemmar och gästers förväntningar, varje dag.

Bro Hof Slott Golf Club består av två banor, Stadium Course, rankad Sveriges bästa bana sedan 2007 och Castle Course.

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss i vårt arbete att utveckla och upprätthålla vår vision om den perfekta golfbanan. I din roll som golfbanearbetare/greenkeeper kommer du vara en del av vårt team som arbetar med:

-Den dagliga skötseln av våra golfbanor/grönytor

-Den dagliga skötseln av klubbhusområdet

-Skötsel av våra rabatter

-Skötsel av vår slottsträdgård

-Skötsel av vår maskinpark

Vi erbjuder dig anställning för säsongen 2024

Välkommen med din ansökan till

jonas.lindgren@brohofslott.se

Din ansökan vill vi ha senast 17/12-2023

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBro Hof Golf AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566381868
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeGolfbanearbetare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Bro Hof Golf AB söker två personer till denna tjänst som golfbanearbetare med placerings i Upplands-Bro. Om det låter intressant att arbeta som golfbanearbetare hos Bro Hof Golf AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Trädgårdsarbetare / Trädgårdsmästare / Snöröjning

Assars Trädgårdstjänst AB söker två personer till tjänsten som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård i Upplands-Bro.

2023-11-23

Mer info

Banarbetare / Greenkeeper

Lidingö Golfklubbs Fastighets AB söker tre personer till tjänsten som golfbanearbetare i Lidingö.

2023-11-17

Mer info

Arbetsledare inom Park / Trädgård

Jain Trädgård AB söker två personer till tjänsten som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman i Huddinge.

2023-11-05

Mer info