Hej verksamhetschef trädgård och anläggning!

Publiceringsdatum: 2021-01-12

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Fastighetsägarna Service fortsätter att expandera och vi utökar erbjudandet av tjänster inom trädgård och anläggning till våra kunder. Jag söker därför en verksamhetschef som vill vara med på vår tillväxtresa och lyfta samt utveckla verksamhetsområdet inom trädgårdsskötsel och anläggning.

Om rollen

I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, budgeten och medarbetarna inom trädgårdsskötsel och anläggning. Du ansvarar för att bygga en hållbar organisation och strategiskt utveckla affären med såväl tillväxt som lönsamhet. Vår företagskultur präglas av att vi vill och kan ännu mer och med ett inkluderande ledarskap skapar du förutsättningar för att dina medarbetare ska nå nya höjder. Vidare följer du upp och utvecklar underentreprenörsavtal samt säkerställer kvalitet och leverans. Du agerar rådgivare till våra kunder och rekommenderar och projekterar förbättring av kundens utemiljö med fokus på hållbarhet. Inom det arbetet ingår även kalkyl- och anbudsarbete.

Vi älskar att göra affärer och satsar på att kunna erbjuda den främsta kundupplevelsen i branschen med fokus på långsiktiga relationer. En naturlig del i din roll blir därför att utveckla nuvarande samarbeten och träffa nya potentiella kunder. Vi är och ska vara kollegor som ligger steget före där du arbetar med omvärldsbevakning och kontinuerlig förbättring av befintligt arbetssätt. Verksamhetsområdet ingår i affärsområde förvaltning och dagligt samarbete sker med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen där vi jobbar tillsammans - utan gränser. Hos oss är leveransorganisationen organiserad i kundteam där verksamhetsområdet trädgård och anläggning är representerat. I kundteamen ingår alla kompetenser en fastighetsägare behöver vilket både utvecklar kunden och ger en trygghet i hela leveransen. I rollen som verksamhetschef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp.

Vem är du?

Du kommer till ett företag med stort framtidsfokus och här finns alla förutsättningar för dig att göra skillnad. Jag söker dig som är engagerad och som motiveras av att utveckla och driva ditt verksamhetsområde framåt. Du har god affärsförståelse och är mål- och resultatorienterad. Vidare bedriver du ditt ledarskap genom att inspirera och agera förebild samt motivera dina medarbetare till att ta ansvar och se till helheten.

Jag ser att du har en fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor. Du stimuleras av att arbeta med en dynamisk kundrelation där en tät dialog skapar förutsättningar för en framgångsrik affär. Utöver ovan är du en kreativ problemlösare som prioriterar och organiserar ditt eget arbete väl samt agerar god beställare gentemot underentreprenörer.

Kvalifikationer

Jag söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform, gärna inom anläggning med meriter från trädgårdsbranschen. Jag ser att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis landskaps- eller trädgårdsingenjör. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd är det av vikt att du har god datorvana samt erfarenhet av administration. B-körkort för personbil är också en förutsättning för tjänsten.

Om företaget

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 260 miljoner kronor per år och är 200 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs mer om oss på vår karriärsida och följ oss på Linkedin.

Jobba hos oss!

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, jag gör löpande urval. Självklart kan du maila mig om du har några frågor eller funderingar, du når mig på mejladressen nedan.

Bästa hälsningar,

Peter Backström

Affärsområdeschef förvaltning

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeArbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman

Ansökan

Fastighetsägarna Service Stockholm AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare,trädgård/trädgårdsanläggningsförman med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare,trädgård/trädgårdsanläggningsförman hos Fastighetsägarna Service Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Hej verksamhetschef trädgård och anläggning

Fastighetsägarna Service Stockholm AB söker en person till tjänsten som arbetsledare,trädgård/trädgårdsanläggningsförman i Stockholm.

2020-11-27

Mer info

Hej student inom trädgård och landskap!

Fastighetsägarna Service Stockholm AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård i Stockholm.

2020-10-20

Mer info

Vi växer och behöver mer trädgårdsutbildad personal!

Jrf Mark AB söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård i Täby.

2020-10-13

Mer info