Trädgårdsmästare/Arbetsledare - skötsel och underhåll av grönytor

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom naturbruk? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Cemi AB genom att arbeta som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman. Cemi AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna tjänst finns tillgänglig i Solna som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Cemi AB i rollen som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Bli en del av teamet hos Cemi AB som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman genom att ansöka senast söndag den femte maj 2024.


Jobbannons

Trädgårdsmästare/Arbetsledare

Vi söker en erfarna trädgårdsmästare som är bekväm med att arbetsleda, planera och att ha kundkontakt samt att proaktivt hjälpa kunderna till förbättring av deras gemensamma grönytor.

Vi erbjuder ett roligt, utmanande och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Cemi har mångårig och bred kompetens av grönyteskötsel och utför alla förekommande arbetsuppgifter som rör markskötsel för att bidra till försköning och en trygg yttre miljö.

Vi söker dig som har flerårig och bred erfarenhet med fokus på växtkännedom, beskärning och arbetsledning och är sugen på nya utmaningar.

Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar. Det är en merit om du har datorvana, maskin vana, beskärningskunskap och behörigheter som ex röjsåg, motorsåg samt arbete på höjd mm. Vi arbetar i huvudsak i arbetslag men även självständigt arbete förekommer. Önskvärt att du är serviceinriktad med kunden i fokus, ansvarstagande har ett gott ordningssinne och lätt för att kommunicera i svenska språket.

Våra uppdrag är mycket varierande med ett brett spann från små BRF:er till stora kommersiella kunder och kommuner. Vi sköter alla typer av grönytor från finplanteringar till naturmark, samt hjälper kunder med extraarbeten och planering av såväl nyanläggning som renoveringar, vi räknar på nya uppdrag och är i ständig rörelse. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande.

Arbetet kräver att du innehar B-Körkort samt utbildning inom grönyteskötsel eller 5 års erfarenhet inom grönyteskötsel.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCemi AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565740981
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsledare, trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Cemi AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, trädgård/trädgårdsanläggningsförman hos Cemi AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

timvikarier till park och grönytor

Karlskoga kommun söker fem personer till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Karlskoga.

2023-10-17

Mer info

Säsongsarbetare grönyteskötsel, Teknik, service och arboretum 2024

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård i Göteborg.

2023-11-27

Mer info

Postdoktor i växtförädling och mångfald av grödor

Sveriges Lantbruksuniversitet söker en person till tjänsten som jordbruksforskare i Lomma.

2023-11-27

Mer info