Trädgårdsarbetare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom naturbruk? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Cemi AB. Cemi AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Solna som är tjänsteorten. Cemi AB har just nu en ledig tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av teamet hos Cemi AB som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd genom att ansöka senast söndag den femte maj 2024.


Jobbannons

TRÄDGÅRDSARBETARE

Vi söker en ny medarbetare som vill arbeta med oss på våra olika skötseluppdrag. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Cemi har mångårig och bred kompetens av grönyteskötsel och utför alla förekommande arbetsuppgifter som rör markskötsel för att bidra till försköning och en trygg yttre miljö.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från trädgårdsbranschen eller är nyutbildad och sugen på att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med grönyteskötsel.

Våra uppdrag är mycket varierande med allt från mindre BRF till större kunder som t ex Universitetet men även stadsdelar och kommuner. Vi sköter alla typer av grönytor från fin planteringar till naturmark, samt hjälper kunder med extraarbeten och planering av såväl nyanläggning som renoveringar, vi räknar på nya uppdrag och är i ständig rörelse. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande.

Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar. Det är en merit om du har maskin vana, beskärningskunskap och behörigheter som ex röjsåg, arbete på höjd mm.

Vi arbetar i huvudsak i arbetslag men även självständigt arbete förekommer. Önskvärt att du är serviceinriktad med kunden i fokus, ansvarstagande har ett gott ordningssinne och lätt för att kommunicera i svenska språket.

Arbetet kräver att du innehar B-Körkort.

Säsongsanställning gäller fr. o. m. 2024-04-15 t. o. m. 2024-10-31 med möjlighet till förlängning. För rätt person finns garanterad återanställning och möjlighet att under vintern arbeta med snöröjning och halkbekämpning som vi utför hos de flesta av våra uppdragsgivare.

Heltidsanställning gäller fr. o. m. 2024-04-15 med 6 månaders provanställning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCemi AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565740981
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Cemi AB söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Cemi AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trädgårdsarbetare till Sättra Gård

Thread AB söker en person till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Upplands Väsby.

2023-12-01

Mer info

Trädgårdsarbetare

Nybergs Trädgårdstjänst Gotland AB söker en person till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Gotland.

2023-12-03

Mer info

Trädgårdsarbetare, Grönyteskötsel i Helsingborg

Ramlösa Trädgårdsservice AB söker tre personer till tjänsten som trädgårdsarbetare/plantskolearbetare, trädgård i Helsingborg.

2023-11-08

Mer info