Arborist / ETW / Trädvårdare till DW Trädservice AB

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DW Trädservice AB.

Om företaget:

DW Trädservice har lång erfarenhet av trädarbeten som beskäring och besvärlig fällning i offentliga miljöer med specifika krav. Företaget är verksamma i flera delar av Östergötland men har sina kontor i Åtvidaberg och Nyköping. DW Trädservice är certifierade arborister och är dessutom medlemmar i Svenska Trädföreningen. Med ett stort engagemang driver företaget projekt inom tre enheter, arborist, skogsvård och trädgårdsanläggning/design.

Nu söker företaget dig som är utbildad Arborist och vill bli en del av DW Trädservice utvecklingsresa. I tjänsten förekommer uppdrag på andra orter, därav söker företaget medarbetare runt om Östergötland men även i Södermanland.

Arbetsuppgifter

I rollen som arborist erbjuds du ett varierat arbete, du utgår från kontoret i Åtvidaberg, Nyköping eller från hemmet om det passar dig bättre. Du planerar uppdrag tillsammans med övriga kollegor och åker därefter ni ut på olika projekt. Ni arbetar i team på minst två personer på varje uppdrag. Du får möjligheten att jobba med många olika kollegor beroende på hur de olika projekten ser ut. I rollen konsulterar du företagets kunder i trädvård, men större delen av ditt arbete innebär fysiskt i arbete med att klättra i träd, beskära träd samt fälla träd.

DW Trädservice värnar om avtrycket de lämnar efter sig och sätter högt värde på att du som arborist följer företagets värderingar i ditt arbete.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Du är certifierad Arborist (ETW; Européan tree worker – certifiering) och/eller ISA -certifiering.
  • Talar obehindrad svenska och engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet som arborist efter din certifiering.
  • Meriterande: ETT - certifiering

För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och du ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är en person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem och räds inte av nya utmaningar. Som person är du även öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Arbetet som Arborist innebär stor variation, där du behöver anpassa dig utifrån varje unikt uppdrag. Utöver detta trivs med att prata med kunder och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Du trivs med att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden och miljöns bästa.

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse

Plats: Östergötland eller Södermanland

Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arborist, Trädvårdare, trädfällare, träd, miljö, gröna arbeten, landskap, ETW, ISA, Européen Three Worker, klättring, fälla träd, beskärning, trädfysiologi, ISA, ETT

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeArborist/Trädvårdare

Ansökan

Bravura Sverige AB söker två personer till denna tjänst som arborist/trädvårdare med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som arborist/trädvårdare hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arborist / ETW / Trädvårdare till DW Trädservice AB

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som arborist/trädvårdare i Linköping.

2020-11-26

Mer info

Arborist / ETW / Trädvårdare till DW Trädservice AB

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som arborist/trädvårdare i Norrköping.

2020-11-26

Mer info

Arborist / ETW / Trädvårdare till DW Trädservice AB

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som arborist/trädvårdare i Nyköping.

2020-11-26

Mer info