Erfarna Bär- & Grönsaksplockare

Publiceringsdatum: 2020-10-15

Lida Trädgård är lokal leverantör av färska primörer såsom jordgubbar, färskpotatis, lök, morot, rödbeta, dill, gurka och majs. Vi har verkat i regionen sedan 1973. Odlingarna är belägna runt Kvillingeslättens varma söderläge där jordgubbarna och vår välkända färskpotatis mognar i god tid före midsommar. Vi levererar även färska grönsaker så som gul- & röd lök, morötter, rödbetor, västeråsgurka och majs med högsta kvalité. Lida Trädgård har sedan verksamheten grundades fokuserat på miljöfrågor och ett absolut minimum av bekämpningsmedel. Idag vågar vi lova att våra produkter är fria från varje rest av bekämpningsmedel. Vi är certifierade enligt IP Sigills regler för bärodling och grönsaksodling och får märka våra produkter med Svenskt Sigill. Du bör ha erfarenhet av jobb inom bärodling och/eller grönsaksodling. Meriterande är om du plockat jordgubbar, hallon eller grönsaker.

Vi söker arbetare till våren/sommaren 2021 med erfarenhet av bärplockning och växtodling. På Lida Trädgård plockas bär; jordgubbar och hallon. Vi plockar även grönsaker; lök, morötter, rödbetor, dill, majs, bönor och ärtor.

Det förekommer också arbeten som ogräsrensning, packning av produkter m.m. som rör odlingen.

Vi erbjuder enkelt boende med gemensamma kök, toaletter och duschar och en sängplats.

Vi behöver en mindre grupp som arbetar ifrån april/maj till och med september (6-10 personer). Samt en större grupp som börjar i samband med jordgubbssäsongen i början på juni och pågår till början av augusti (40-45 personer).

Egen bil är att föredra då det underlättar för transporter till de olika odlingsplatserna samt mellan mataffär och boendet.

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast och rörlig lön
YrkeBärplockare

Ansökan

Lida Trädgård AB söker personer till denna tjänst som bärplockare med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som bärplockare hos Lida Trädgård AB skickar du in din ansökan senast 2020-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personal park & event

Kittelfjällsliftarna AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Vilhelmina.

2020-09-17

Mer info

Driven Teamledare till Rovfågel & Sydamerika

Kolmårdens Djurpark AB söker en person till tjänsten som djurskötare, djurpark i Norrköping.

2020-08-04

Mer info

Trädgårdsarbetare till Ute&Co - fram till december

AB Kornetten söker en person till tjänsten som trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare i Nacka.

2020-10-20

Mer info