Junior rådgivare lantbruk

Publiceringsdatum: 2022-10-03

Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.

Om tjänsten 

I nära samarbete med våra kunder kommer du att arbeta med proaktiv rådgivning för att utveckla deras verksamheter inom segmentet lantbruk. Du kommer att bistå lantbruksägare och företagare med löpande konsultation och bland annat:

  • Deklaration, bokslut, bokföring
  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sigfrid Antonsson berättar:

På kontoret i Jönköping blir du en del av ett team på ca 30 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att bygga ett team i världsklass och att vi ska ha kul tillsammans. Vi ska vara det självklara valet i Jönköping för våra tjänster. Vi har spetskompetens i det vi gör, stark lokal närvaro och vårt hjärta slår alltid för att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. 

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du 

  • Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet

Det är meriterande om du har erfarenhet från en konsulterande roll eller serviceyrke sedan tidigare. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta kontorschef Sigfrid Antonsson sigfrid.antonsson@ludvig.se eller tel. +036-342379.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLudvig & Co AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591366140
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLantbruksekonom
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Ludvig & Co AB söker en person till denna tjänst som lantbruksekonom med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som lantbruksekonom hos Ludvig & Co AB skickar du in din ansökan senast 2022-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Rådgivare lantbruksbank

Länsförsäkringar Uppsala söker en person till tjänsten som lantbruksekonom i Uppsala.

2023-01-12

Mer info

Lantbruksarbete/grönsaksodling

Ted Ivarsson Grönt AB söker tio personer till tjänsten som grönsaksodlare i Båstad.

2023-01-12

Mer info

Avelsrådgivare med intresse för sälj till Kalmar/Öland

Växa Sverige Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som agronom i Kalmar.

2023-01-11

Mer info