Bonde till Järfälla kommun

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter möjligheter att arbeta inom naturbruk? Letar du efter en chans att arbeta som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk på Järfälla kommun? Nu är det möjligt. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Järfälla kommun under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Järfälla som är tjänsteorten. Järfälla kommun har just nu en ledig tjänst som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Låt Järfälla kommun hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk! Ansök seast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

Vill du arbeta med jordbruk i en snabbt växande kommun med stora biologiska värden? Som kommunbonde i Järfälla kommun arbetar du tillsammans med övriga kollegor inom park och gata med utveckling av kommunens naturvärden, naturreservat, bostadsnära skogar, parker och självklart jordbruksmark.

Jobbet är ett mångsidigt och utvecklande uppdrag där du kommer att vara en viktig part i kommunens arbete med förvaltning och utveckling av grönområden där alla kan trivas och hitta sin plats. Kommunen har inga egna betesdjur utan samarbetar med ett flertal olika djurhållare.

Du kommer att tillhöra avdelningen för park och gata där vi i dagsläget är 27 personer. Park och gata ligger under Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 280 medarbetare som ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden.

Järfälla kommun förvaltar ca 175 hektar jordbruksmark och ca 1690 hektar skogsmark.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att praktiskt planera, utveckla och driva kommunens jordbruk, du kommer att göra detta i samarbete med kollegorna på park och gata.

Under perioder när jordbruket inte kräver insatser understödjer du vår naturvårdsenhet med maskinresurser, utkörning av ris och virke samt uppgifter kopplade till skötseln av kulturlandskapet.

Som kommunbonde kommer du främst att vara i fält med maskinkörning, maskinunderhåll samt allt annat som ingår inom lantbruket. Du kommer vara aktiv i framtagande av växtodlingsplanering och i utvecklingen av våra jordbruksmetoder och växtnäringskretslopp.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är bra på att kommunicera och skapa goda relationer med såväl arbetskamrater, medborgare som leverantörer. Du har förmågan att arbeta strukturerat, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du gör rätt avvägningar och är uppmärksam på vad som behöver göras i din omgivning. Du är självgående och tar ansvar för att driva och utveckla arbetet framåt. I rollen är det också viktigt att du visar ett gott omdöme, men framförallt har du likt oss en stark passion och intresse för det gröna och ett hållbart lantbruk.

Krav

  • Grundutbildning inom lantbruk eller på annat

sätt uppnått likvärdig kunskap

  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av skogskörning (skotare, traktor

med skogskärra) samt god vana av

lantbruksmaskiner

  • Motorsågskörkort
  • Kunskaper om regenerativt jordbruk
  • Erfarenhet av djurhållning och vallbruk
  • CE-körkort

Vi kan erbjuda dig ett spännande, roligt och varierande jobb i en kreativ arbetsmiljö.

Var med och skapa framtidens gröna Järfälla med oss!

ÖVRIGT

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJärfälla kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000043
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMaskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Järfälla kommun söker en person till denna tjänst som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk med placerings i Järfälla. Om det låter intressant att arbeta som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk hos Järfälla kommun skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Grönyteskötare till uppdrag i Burlöv kommun

JKS Sverige AB söker två personer till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Malmö.

2023-11-06

Mer info

Trädgårsarbetare/Snöröjare till BoBo AllService (timanställning, vid behov)

Tillväxt Botkyrka AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Botkyrka.

2023-11-09

Mer info

Maskinförare till Götaland

Sveaskog Förvaltnings AB söker en person till tjänsten som skogsmaskinförare i Jönköping.

2023-11-27

Mer info