Parkarbetare säsong

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör!

Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker!

Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger, anlägger och underhåller! Tillsammans med våra olika kompetenser ansvarar vi för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter.

Vill du dela vårt engagemang genom att bidra med din kompetens för att skapa största möjliga service till framtidens kommun? Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER

Markbyggnadsavdelningen söker sex stycken parkarbetare för säsongsanställning.

Vi erbjuder 6 månaders säsongsanställning (april-september) med möjlighet till förlängning.

Du kommer att ingå i våra lag som på uppdrag av kommunala beställarorganisationer utför skötselentreprenader och mindre anläggningsarbete på allmänna ytor såsom parker, badstränder och lekplatser samt yttre fastighetsskötsel på skolor, förskolor och vårdhem.

Tjänsten är placerad i Utemiljö-enheten på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen där du får arbetskollegor inom VA, Maskin/fordon och förråd.

Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.

KVALIFIKATIONER

Du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Intresse av trädgårdsarbete är en förutsättning för att du skulle trivas med arbetsuppgifterna.

Du innehar B körkort för manuell växellåda.

Det är meriterande om du har vana av mindre trädgårdsmaskiner (exempelvis häcksax, trimmer).

Utbildningar som t.ex. arbete på väg, växtkännedom eller mobila arbetsplattformar ses som meriterande.

ÖVRIGT

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHöganäs kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2120001165
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Höganäs kommun söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Höganäs. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Höganäs kommun skickar du in din ansökan senast 2022-02-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Parkarbetare med fokus efterklippning sökes för säsongsjobb i Eskilstuna

Bemanniq AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Eskilstuna.

2022-01-19

Mer info

Parkarbetare sökes för säsongsjobb i Eskilstuna

Bemanniq AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Eskilstuna.

2022-01-19

Mer info

Parkarbetare - säsong

Vetlanda kommun söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Vetlanda.

2022-01-13

Mer info