Djurvårdare nivå 3 till Visby

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Vill du arbeta inom naturbruk-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som djurvårdare hos Meet a Group international AB. Meet a Group international AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Gotland, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Meet a Group international AB i rollen som djurvårdare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som djurvårdare? Sök jobbet hos Meet a Group international AB senast torsdag den trettionde november 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Vill du komma och jobba hos ett härligt gäng i Visby på Gotland? Vill du jobba endast dagtid och på vardagar? Är du djurvårdare nivå 3 och kanske har ett intresse för anestesi? Då är du perfekt för oss.

Vi är ett härligt gäng som nu vill utöka vårt team. Vi har utöver poliklinik både tandpatienter och operationer.

 

Om jobbet:

Evidensia Djurkliniken Visby är en välutrustad dagklinik med många härliga stamkunder. De flesta besök är tidsbokade men vi tar dagligen emot akuta besök i mån av plats. Vi arbetar främst i team som främjar samarbete, gemenskap och glädje. Ambitionsnivån är hög både vad gäller det veterinärmedicinska arbetet och kundrelationer.

Vi har välutrustade lokaler, med tandsal, operationssal, lab, röntgen, nytt ultraljud mm. Kliniken ligger lättillgänglig och centralt i Visby.

Vad erbjuder vi?

Vi jobbar helgfria vardagar och du får en för dig anpassad introduktion. Vi är måna om att investera tid och pengar i din framtid!

Du kommer att få jobba på polikliniken, operation, tand och reception. Din närmsta chef är klinikchefen. Idag arbetar här erfarna och kompetenta veterinärer (steg 1 utbildade), sköterskor och djurvårdare med stort fokus på veterinärmedicin och kundkontakter. Vi vill att du ska ha roligt på jobbet och många givande arbetsdagar!

Kompetensutveckling

För oss är det viktigt att du som medarbetare upplever att du växer i din kompetens och får möjlighet till utveckling. Vi uppmuntrar och satsar på fortlöpande kompetensutveckling genom att erbjuda möjligheter till kurser och utbildningar.

Arbetstider och schemaläggning

Vi är måna om god balans mellan arbete och fritid. Hos oss har du goda möjligheter att påverka och framföra önskemål kring schemaläggning.

Hälsa och friskvård

Vi vill bidra till god hälsa och sund livsstil hos våra medarbetare. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Friskvårdsbidraget kan användas till träningskort, massage eller andra friskvårdsaktiviteter.

Pensionsavtal

Våra medarbetare omfattas av en pensionsförsäkring, den så kallade ITP-planen, som även innefattar ett försäkringsskydd vid sjukdom.

Försäkringar

Du som anställd omfattas också av en tjänstegrupplivförsäkring (livförsäkring) samt en trygghetsförsäkring som ger ersättningar vid eventuella arbetsskador.

Du som är eller ska bli förälder

Vi vill skapa goda förutsättningar för dig att balansera jobb med familjeliv. Vi för gärna dialog med dig kring schemaläggning mm som matchar dina behov.

Vem söker vi?

Kvalifikationer: Djurvårdare nivå 3, men även nivå 2 kan ansöka. Du har några års erfarenhet och är självgående på pol.

Meriterande: Anestesikompetens, erfarenhet av labb.

De personliga egenskaperna kommer väga allra tyngst vid val av kandidat.

Vi söker dig som vill framåt och som har en passion för att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Du brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och djurägare. Som person är du prestigelös, hjälpsam och omtänksam. Du är självgående och initiativtagande. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas. Vi har ett nära samarbete med klinikerna i Stockholm, främst Södra Djursjukhuset

Ort: Visby, Gotland

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

30 november. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För information:

Tf klinikchef Sofia-Mi Heikius

073 2636 136

sofia-mi.heikius@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDjurvårdare
YrkesområdeNaturbruk

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som djurvårdare med placerings i Gotland. Om det låter intressant att arbeta som djurvårdare hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vinterväghållare för säsongen 2023-2024 till Göteborg

Trädgård & Markmiljö i Väst AB söker en person till tjänsten som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd i Göteborg.

2023-09-19

Mer info

Bonde till Järfälla kommun

Järfälla kommun söker en person till tjänsten som maskinförare, lantbruk/traktorförare, lantbruk i Järfälla.

2023-11-20

Mer info

2 stillinger som avløser

Landbrukstjenester Nord-Østerdal Sa söker två personer till tjänsten som avbytare, jordbruk i ospecificerad arbetsort.

2023-11-17

Mer info