Ungdom till ungdomsjobb på AME i sommar

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Projektet Ungdomsjobb 2021 har som mål att ännu fler ungdomar ska få möjlighet att få ett ungdomsjobb. Det här är en satsning som görs av kommunerna tillsammans med Arbetsförmedlingen. För Dals-Eds kommun innebär det att vi under sommaren 2021 kommer kunna erbjuda 1 tjänst inom Samhällsbyggnadsförvaltningens verksamhetsområde på AME.

Målgruppen är de ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som 2020 eller 2021 har avslutat sin gymnasieutbildning och ungdomar som är föremål för insatser inom ramen för det kommunala aktivitetsansvaret.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta på Dals-Eds kommuns arbetsmarknadsenhet. Arbetet innebär att du under 5 veckor röjer gräs och arbetar med kommunens gräs- och grönområden. I arbetet kör du grästrimmer, krattar och transporterar eventuellt bort växtdelar och gräs. Du hjälper till med skötseln av grönområden, fornminnen och besöksmål. Det är ett arbete där du behöver ta eget ansvar och arbeta utomhus större delen av tiden, oavsett väder. Det kräver att du är fysisk uthållig.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är social, ansvarstagande och som tycker om att arbeta utomhus. Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete eller feriepraktik inom AMEs verksamhetsområden eller har annan erfarenhet av att arbeta med utomhusmiljöer, köra grästrimmer osv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är också meriterande om du har B-körkort.

KRAV

Att du är folkbokförd i Dals-Eds kommun och tillhör målgruppen för Ungdomsjobb, det vill säga att du oberoende av ålder och födelseår, under 2020 eller 2021 har avslutat din gymnasieutbildning alternativt att du som ungdom har rätt till insatser inom ramen för det kommunala aktivitetsansvaret.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

  • Visstidsanställning 2021-07-12 tom 2021-08-13 (5 veckor)
  • Tillträde, enligt överenskommelse.  
  • Heltid

UPPLYSNINGAR

Eva Sjötun, Chef AMI

eva.sjotun@dalsed.se 

Tel:  0534-191 59

Facklig representant nås via kommunens växel 0534 -19000

ANSÖKAN: 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning etc digitalt och inte via e-post eller pappersformat. För att värna din integritet ber vi dig som sökande att undvika skyddsvärda och känsliga personuppgifter i de handlingar som du skickar till oss. Det gäller exempelvis personnummer samt information som kan kopplas till etniskt ursprung, familjesituation, religion, hälsa, politiskt eller fackligt engagemang.

Du ansöker via länken *Ansök* senast 2021-05-17

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeParkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Ansökan

Dals-Eds kommun söker en person till denna tjänst som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd med placerings i Dals-Ed. Om det låter intressant att arbeta som parkarbetare/utemiljöarbetare/miljövärd hos Dals-Eds kommun skickar du in din ansökan senast 2021-05-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Handledare till ungdomar som sommarjobbar med landsbygdsutveckling

Vingåkers kommun söker två personer till tjänsten som landsbygdsutvecklare i Vingåker.

2021-04-07

Mer info

Produktionsledare till jordbruket på Rödjan Sommarvikariat

Kriminalvården söker två personer till tjänsten som lantbrukare, blandad drift i Mariestad.

2021-03-28

Mer info

Personal till Äventyrsgolfen på Gränna Camping sommaren 2021

Grönklittsgruppen AB (Publ) söker fyra personer till tjänsten som golfbanearbetare i Jönköping.

2021-01-21

Mer info