Kyrkogårdsarbetare med samordningsansvar Öjaby arbetsområde

2019-06-13

Svenska kyrkan i Växjö har ca 56 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid, med altaret i centrum och portarna öppna mot människor och samhälle. Vi söker dig som helhjärtat vill medverka till fördjupning och utveckling av vårt arbete.

Växjö kyrkogårds- och fastighetsförvaltning är en del av Svenska kyrkan Växjö, förvaltningen ansvarar för huvudmannens alla uppgifter rörande begravningsverksamheten samt förvaltningen av samtliga fastigheter. Totalt omfattas 43 kyrkogårdar varav 36 fortfarande är i bruk, 39 kyrkor och kapell samt ett 120 tal övriga anläggningar.

Inom Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen är vi 51 fast anställda, 20 säsongsanställda under perioden april till november samt ca 32 ferieanställda under perioden juni till augusti.

Verksamheten omfattar huvudmannens uppgifter som gravadministration, vård och förvaltning av anläggningar, medling och service till allmänheten samt krematorium. I verksamheten finns en verkstadsavdelning samt en transportavdelning som ansvarar för intern service/transport och gravgrävning.

Fastighetsförvaltningen ansvar för drift och underhåll av samtliga fastigheter och anläggningar.

Vi söker nu en kyrkogårdsarbetare med samordningsansvar till Öjaby arbetsområde, 100%

Arbetsuppgifter

Tillsammans med vår arbetschef ansvarar du för den dagliga verksamheten inom arbetsområdet, som omfattar Öjaby, Ormesberga och Örs kyrkogårdar. I samordningsuppgiften ingår även att dagligen samverka med arbetsområdena i Öja och Lammhult och deras arbetsdistrikt. Tjänsten omfattar de praktiska arbetsuppgifterna som förekommer på en kyrkogård och den självständiga dagliga arbetsledningen. I tjänsten ingår även visst budgetansvar, inköp och arbetsmiljöansvar.

I arbetet ingår samtliga verksamhetsknutna uppgifter såsom återkommande underhållsarbeten och skötseluppdrag men även periodiserade uppgifter såsom nyanläggning av: gravplatser, gångar, hårdgjorda ytor och grönytor, planteringar mm. Begravningsverksamhetens uppgifter med medverkan i gravgrävning och höljning ingår naturligtvis också. Du förväntas medverka till att utveckla vår dagliga verksamhet.

Mer information

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning kompletterad med trädgårdsutbildning eller erfarenhet från liknande arbete.

Praktisk erfarenhet inom arbetsområdet markbyggnad och begravningsverksamhet.

Erfarenhet från arbetsledande befattning är en merit.

Personlig lämplighet

B-körkort

Erfarenhet av nyanläggningsverksamhet och god vana vid maskiner inom verksamhetsområdet är meriterande. Vi ser gärna att du vill utveckla dina gröna kunskaper inom yrkesområdet, både praktiskt och på det teoretiska planet. Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att styra mot våra högt ställda mål kring service, säkerhet, kvalitet, miljö och ekonomi. Du tycker om att arbeta självständigt och är drivande.

Övrigt

Vill du veta mer kontaktar du arbetschef Lennart Karlsson på telefon 0470-70 48 19 eller Kyrkogårds- och fastighetschef Mats Lindblad på telefon 0470-70 48 14.

Facklig företrädare för Kommunal är Göran Danielsson telefon 0470-70 49 93.

Ansökan sker på vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är dock 8 juli

Välkommen med din ansökan.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Griftegårdsarbetare/Kyrkogårdsarbetare hos Svenska Kyrkan Växjö i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Svenska Kyrkan Växjö
Box 307
35105 VÄXJÖ

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Arbetschef Lennart Karlsson0470-704819

Till webb­ansökan 

Mer information