Hundfrisör på Arken Zoo

2019-05-20

Hundtrim, kloklipp, försäljning av djurprodukter Du arbetar främst på trimmet men är även schemalagd i butik.

Du behöver ha erfarenhet av att klippa och trimma hundar, gärna katter. Du uppskattar att jobba i team och kommer gärna med idéer om olika arbetssätt. Att du är flexibel och alltid bemöter kunder, både tvåbenta och fyrbenta på ett professionellt sätt är en självklarhet.

Trimmis, Arken Zoo Upplands Väsby är en arbetsplats där vi brinner för vårt arbete. Idag finns fyra hundfrisörer som ständigt har kunder. I butiken är vi åtta säljare som hjälper kunderna till ett enklare djurägande. Vi arbetar tätt ihop och hjälper varandra med allt. Roligare arbetsplast får man leta efter. Trimmis- arbetet innebär att ta emot förbokade hundar och ibland katter för bad och frisering. Det ingår även att arbeta i butik. Självklart får du kompetensutveckling löpande.

Nu behöver vi dig som verkligen längtar efter trevliga kollegor och som vill satsa på sin framtid som hundfrisör. Att du, som vi alltid gör ditt bästa förväntar vi oss.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hundtrimmare hos MIZOO AB i Upplands Väsby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

MIZOO AB
kanalvägen 1c
19461 Upplands Väsby

E-post: vasby@trimmis.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Marie Kvamme0702881675vasby@arkenzoo.se

Mer information