Vi söker vaktmästare till yttre tjänst hos kund i Skillingaryd!

2019-05-21

Vi söker nu en vaktmästare till ett rikstäckande företag inom fastighetsförvaltning i Skillingaryd. Är du van att jobba utomhus och med underhåll och service? Har du dessutom vana av att ha kört traktor? Då kan du vara rätt för tjänsten!

Om tjänsten

Företaget har sin bas i Skillingaryd men du kommer som yttre vaktmästare åka runt till företagets kunder för service och underhåll. Detta innebär att du kommer skotta snö, klippa gräs och hjälpa till med diverse service ute hos företagets kunder som bland annat består av Trafikverket, Vaggeryds kommun och Lidl. Att köra traktor förekommer i jobbet.

I din roll som vaktmästare i yttre tjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Underhållsarbete utomhus som skotta snö, klippa gräs etc.

- Diverse service hos kunder

- Köra traktor

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare i yttre tjänst eller har utbildat dig till trädgårdsmästare. Du som söker gillar fysiskt arbete och älskar att arbeta mycket utomhus. Vidare ser vi att du är flexibel och serviceminded då du träffar mycket kunder varje dag.

Vidare är det meriterande om man har utbildning i hjullastare godshantering samt erfarenhet från att ha kört traktor.

Viktigt för tjänsten:

- Tidigare arbetserfarenhet som yttre vaktmästare och/eller utbildad trädgårdsmästare

- Serviceminded, flexibel och lojal

- Svenska i tal och skrift

Svenska i tal och skrift och körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som vaktmästare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Mer information

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen

att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson 0500 - 44 57 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Yttre vaktmästare, trädgårdsmästare, Jönköping, Skillingaryd, hjullastare

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Parkförman hos Adecco Sweden AB i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Östra Storgatan 28
55321 JÖNKÖPING

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jennifer Andersson

Till webb­ansökan 

Mer information